Cenik

Individualno svetovanje

Izberite pravi program zase in svoje zdravje

V kolikor ne veste kateri program je za vas najbolj optimalen, izberite prvi posvet, kjer bomo skupaj našli pravo rešitev.

Za naročilo nas kontaktirajte na mojca@befit.si ali nas pokličite na 040469818.

Sodelovanje s podjetji

Različne oblike sodelovanja z naročniki

Za ponudbo nas kontaktirajte na mojca@befit.si ali pokličite na 040469818.
Darilni bon Befit

Darilni bon

Podarite košček zdravja

Vse storitve lahko podarite bližnjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem. Darilni boni naj vam olajšajo izbiro daril, hkrati pa so izjemna naložba v zdravje obdarovanca.

Odpoved dogovorjenega termina

V primeru odpovedi termina za posvet s strani klienta/ke mora biti le- ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se ura obračuna kot realizirana, razen v primeru višje sile (nenadna bolezen, odpoved avtomobila, naravna katastrofa…). V primeru, da klient/ka želi odpovedati termin v soboto ali nedeljo, to sporoči na e-mail naslov svetovalke, kjer je razvidna ura odpovedi. V primeru, da srečanja klient/ka odpove z manj kot 48 ur pred terapijo ali da se srečanja klient/ka ne udeleži, se zaračuna celotna vrednost srečanja.

Nekoriščene ure

Klient/ka ni upravičen/a do vračila sorazmernega deleža vplačanega zneska, v primeru, da se ni želel/a udeležiti vplačanih terminov. Vplačane ure veljajo pol leta od dneva izstavitve računa. Po tem času njihova veljavnost preteče.

Mnenja

Kaj o programih pravijo naše stranke?