O nas
Strokovnjaki na področju hujšanja in zdrave prehrane
1250
Uspešno izvedenih programov
9500
Izgubljenih kilogramov
1250
Zadovoljnih uporabnikov
Ekipa, ki skrbi za vas
Mojca Cepuš
Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka.
Profesionalno se s prehrano ukvarjam že od leta 2007. V tem času sem se največ posvečala delu z ljudmi, ki si želijo izgubiti odvečne kilograme ali izboljšati svoje prehranjevalne navade. Svoje delo opravljam z velikim veseljem. Moja ljubezen in osnovna spoznanja o prehranjevanju in prehrani izvirata iz lastnih težav s hrano, s katerimi sem se morala soočiti v mladosti. Ukvarjanje s prehrano, ki se je začelo kot hobi, je sčasoma preraslo v resno delo. V tem času sem pridobila mednarodni certifikat in naziv sports nutrtionist (športni nutricist, op.a.). Večino mojega dela zavzema tako imenovano coach ali trenersko delo, kar pomeni, da svoje stranke spremljam od začetka programa do konca. Skupaj se dogovorimo, kako bo program potekal, da bodo čim hitreje in brez večjih težav prišli do želenega rezultata. V času programa sem jim na voljo skozi ves dan za vsa morebitna vprašanje ali težave, s katerim se soočajo na poti do cilja. Vsak program je v celoti prilagojen vsaki stranki posebej, glede na njene želje in sposobnosti.
Pri svojem delu vedno poudarjam oseben odnos. Dobri rezultati (33 % večji uspeh, kot je povprečna uspešnost podobnih programov) pripisujem ravno osebnemu pristopu.
Pomembno je vedeti, da namen individualnih programov ni samo izguba kilogramov ali optimizacije zdravja, ampak predvsem naučiti stranke, kako uporabljati pridobljeno znanje, tako da se težave bodisi s težo bodisi z zdravjem ne bodo več ponovile. Preberite si mnenja zadovoljnih strank.
- Izobraževenje zaposlenih v podjetju Hofer, promocija zdravja na delovnem mestu 2018 –
- Promocija zdravja na delovnem mestu 2017 – Unicredit, HSI, Bancard,Strabag, L’Oréal…
- Gostujoče pero, priloga DELA, Aktivni & zdravi
individualna svetovanja o zdravi prehrani in hujšanju - Strokovna sodelavka podjetja Malinca 2020 –
- Gostujoče predavateljica, Fakulteta za upravo, razvoj podjetja in projekta pri prof. Dr. Žiga Kotnik 2018
- predavateljica FZS, Fitnes zveza Slovenije, za tečaj Prehranski svetovalec 1, prehranski svetovalec 2.2017
- v podjetju Befit lahko od leta 2013, opravljajo strokovno prakso študentje Biotehniške fakultete.
- Predavanje za zavod PREPOROD Z Marjanom Videnškom;
- Sodelovanje s hotelom Primus na Ptuju.
- Reorganizacija nabave surovin in ponudbe hrane;
- Sodelovanje z Zdraviliščem Radenci. Reorganizacija nabave surovin in ponudbe hrane.
- Sodelovanje z gostilno Kolar pri pripravi catering mail za podjetja.
- Sodelovanje s podjetjem Maksim d.o.o, reorganizacija mail za zaposlene, izobraževanje o zdravi prehrani, supervizija ponudnikov hran
- Ambasadorka akcije 123GREMO! 2019, 2020. HOFER Slovenija
- ustanoviteljica in aktivni član društva Befit, društvo za kulturo zdravega prehranjevanja;
- svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, podjetje Modro jezero, Ljubljana;
- predavateljica o zdravi prehrani, osnovna šola Šmartno pod Šmarno goro, tehniški dnevi;
- predavanje za starše in učitelje na OŠ Dob pri Domžalah, barve v prehrani in hrana za možgane, tehniški; dnevi Osnovna šola Sv, Jurij pri Ščavnici, slovenski zajtrk in zdrava prehrana;
- ovrednotenje jedilnikov za osnovnošolce, OŠ Dob pri Domžalah;
- predavateljica o zdravi prehrani in hujšanju, ŠOU, Ljubljana;
- pisanje člankov na temo prehrane in hujšanja, za internetna strani in revije: Mama, Žurnal, Karma+;
- Maxim, publikacije ŠOU-a, Finance, Dita, Otrok in družina, Eva, Lisa, Cosmopolitan, NEDelo, Kmečki glas,priloga Dnevnika Nika, priloga Dela Ona, Delo, Večer,Dnevnik … objavljenih preko 400 člankov;
- predavateljica o zdravi prehrani, Mavrične sobote;
svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, športni center Tanergija, Tanja Želj s.p.; - svetovalka za prehrambno vrednost obrokov v srednjih šolah, Srednja poslovno-komercialna šola; Celje, Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Srednja vrtnarska šola Celje, Osnovna šola Sv, Jurij pri Ščavnici;
- predavateljica na letnem srečanju društva ozdravljenih alkoholikov, Vipava;
predavateljica na 16. letni konferenci notranjih revizorjev, Zreče, kako uspešno manipulirati s prehrano; - predavateljica o zdravi prehrani, Altermed, celjski sejmi;
- svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, Sense wellness club, Ljubljana;
- vodenje trimesečne shujševalne akcije v reviji Lisa;
- predavateljica o prehrani na delovnem mestu, CPU;
- strokovna sodelavka pri reviji VIVA, rubrike hujšanje in dvignimo zadnjico s kavča, internetna stran;
- predavateljica in vodja šole hujšanja v Novi Gorici, center Magmax;
- predavanje o pravilni prehrani otrok, ovrednotenje šolske prehrane , Osnovna šola Cerklje ob Krki;
- strokovna sodelavka pri Somatoline Cosmetic;
- vodenje edukacije za farmacevte Somatoline Cosmetic;
- Strokovna sodelavka pri knjigi o zdravi prehrani za otroke »JEM ZDRAVO, ŽIVIM ZDRAVO, Škrobkov priročnik zdrave prehrane, za starše,babice, dedke in otroke.« Založništvo tržaškega tiska, Trst, november 2012;
- Strokovna sodelavka pri knjigi »PUNCE«, poglavje o prehrani, Tehniška založba Slovenije, Ljubljana, november 2012;
- ambasadorka znamke RIO MARE;
- strokovna gostja televizijskih oddaj Dobro jutro Rtv Slo , nov., dec 2010., jan., feb. 2011…, Ženske zadeve Pink TV, Svet na kanalu A, Preverjeno na POP TV, Dobra ura z Akijem Rtv Slo, gostja v mnogih radijskih oddajah;
- predavateljica za ŠOU, sklop predavanj o zdravem prehranjevanju, Biotehniška fakulteta v Ljubljani;
- predavateljica za Srednja šola Izola, o hujšanju v adolescenci;
- predavateljica za organizacijo CEED, Offsite z Robertom Ličnom;
Katarina Katanec
Mag. inž. prehrane
Specializirala se je za vegansko prehrano
Leta 2019 sem magistrirala Živilstvo in Prehrano na Biotehniški fakulteti.
Svoje praktično znanje sem začela pridobivati že na prvi stopnji študija v podjetju Befit, kjer sem se najprej ukvarjala z individualnim svetovanjem o zdravi prehrani in hujšanju. Kasneje sem svoje delo nadaljevala pri podjetju Center Moje Zdravje, kjer sem se učila in poglobila predvsem znanje o športni in alternativni prehrani.
(Pre)hrana predstavlja velik del mojega življenja. Z veseljem poskušam nova živila, raziskujem različne prehranske kulture in spoznavam psihologijo prehranjevanja. Sem ljubiteljica aktivnega življenskega sloga in rada ustvarjam preproste ter hitre recepte s povnovrednimi rastlinskimi živili, ki zagotavljajo gorivo za moj vsakdanjik.
Moje poslanstvo je poudarjati pomembnost preventivnega in optimiziranega prehranjevanja za zdravje. Skozi svoj poklic poskušam izobraževati ljudi o vplivu in pomembnosti prehrane v našem vsakdanjiku.
- Opravljena praksa pri podjetju Befit
- Vodja skupine na projektu za inovativna živila – Ecotrophelia
- Individualna svetovanja o zdravi prehrani, športni prehrani in hujšanju pri podjetju Center Moje Zdravje in Befit
- Individualna svetovanja o hujšanju in športni prehrani v Thrive kineziološkem studiu
- Pisanje jedilnikov za hujšanje
- Pisanje jedilnikov za športno prehrano
- Vodenje skupnega nakupovanja s klienti
- Sodelovanje in izobraževanje o zdravi prehrani v zdravilišču Radenci
- Sodelovanje s hotelom Primus na Ptuju – reorganizacija nabave surovin in ponudbe hrane
- Vodenje oddaje Kuham Zdravo na Net tv
- Sodelovanje v oddaji »Dobro Jutro« na RTV Slovenija
- Pisanje člankov za spletni portal www.mojezdravje.net
- Pisanje zdravih receptov za spletno trgovino Superhrana https://www.super-hrana.si/blog
- Pisanje člankov za tiskano revijo Zdrave Novice
- Pomoč pri izvajanju tečaja »Temelji zdrave prehrane in zdravega jedilnika« pod vodstvom Befit-a, Centra Moje Zdravje ter Evropskega socialnega sklada in RS
- Analiza prehranskih dnevnikov na Pediatrični kliniki v Ljubljani
- Izobraževanje o zdravi prehrani in delavnica za podjetje CMEPIUS
- Predavanja in izobraževanja za trgovine Kalček
- Spletno izobraževanje o rastlinskih beljakovinah Sunwarrior
- Predavanje na sejmu Narava Zdravje 2019
- Del projekta Zame in Planet
Anja Pristavec
Mag. inž. prehrane, svetovalka za prehrano, hujšanje in diabetes
Specializirala se je za diabetes
Sem Anja Pristavec in študij na Biotehniški fakulteti v Ljubljani me je prek obvezne strokovne prakse povezal z Befitom. Mojca Cepuš, me je tekom praktičnega usposabljanja podučila na številnih področjih. Predvsem me je obogatila s praktičnim znanjem. Poleg strokovnega univerzitetnega znanja mi pri razumevanju in delovanju na področju prehrane pomaga lastna izkušnja uspešne izgube teže.
Izziv mi predstavlja področje hujšanja ter preventiva pred diabetesom, ki je danes izjemno v porastu. Ljudem, ki imajo težave s težo in z regulacijo krvnega sladkorja želim pokazati, da lahko uživajo v sladicah ter drugih jedeh, a z nekaj prilagoditvami, da ne vplivajo slabo na zdrave in telo. V to me spodbuja moja lastna ustvarjalna žilica in veselje do preizkušanja novih in inovativnih jedi. V načrtih prehrane oziroma v jedilnikih svojim klientom, ki želijo shujšati in uravnati krvni sladkor rada vključim predvsem domačo, sezonsko in preprosto hrano. Slednja je ena od pomembnih komponent zdravega življenjskega sloga. Poleg same hrane je za kakovosten vsakdan nujno ravnovesje drugih področij, kar sem dodobra spoznala na Danskem v okviru krajše izmenjave »Health Academy«. Sem velika ljubiteljica narave in gibanja. Doma sem iz kmetije, zato svoj prosti čas predvsem poleti preživljam tudi v nasadu borovnic in jagodičevja. Delo v naravi me sprošča ter napolni z energijo.
- Individualna svetovanja o uravnoteženi prehrani in hujšanju. Preberite si mnenja zadovoljnih strank.
- Izvajanje vodenih nakupovanj.
- Sodelovanje v oddaji »Dobro jutro« na RTV Slovenija.
- Sodelovanje v radijski oddaji “Veste, kaj jeste” na RTV SLO, Radio Prvi.
- Priprava predavanja o hujšanju in prehrani za Fit Effect z Urško Rihter v Braslovčah.
- Priprava predavanja o uravnoteženi prehrani mladih ritmičnih gimnastičark za Športno društvo TIM v Ljubljani.
- Vodenje 10 tedenskega tečaja Osnove zdrave prehrane in zdravega jedilnika v Centru Moje Zdravje v LjubljaniPreberite si mnenja zadovoljnih strank.
- Pisanje člankov za spletno stran www.mojezdravje.net, www.kamzmulcem.si, www.ljubljančan.si, mojaleta.si, www.caelle.com, www.aktivni.si,…
- Pisanje člankov v tiskani reviji Zdrave Novice, Naja, Nika, Cosmopolitan, Slovenske Novice, Bodi Zdrava, BonŽur, 55+, Moj Horoskop,…
- Vodenje oddaje Kuham Zdravo na net Tv.
- Svetovanja o prehrani v trgovini Super hrana.
- Sodelovanje pri izvedbi delavnic o zdravem prehranjevanju v okviru G.I.Z. Slovenska Zelenjava, projekt Sveže in Naravno.
- Sodelovanje pri sestavi jedilnikov za Sava Hotels and Resorts.
- Sodelovanje pri pripravi funkcionalnih receptur za beljakovinske napitke.
- Priprava brezplačnih delavnic o zdravi prehrani v Borovnici.
- Pobudnica projekta »Zajtrkfest«- ozaveščanje študentov o pomenu zdravega zajtrka.
Andrej Cepuš
Inž. živ.preh., svetovalec za prehrano, hujšanje in reorganizacijo gostinske ponudbe
Specializiral se je za projektno vodenje
Ljubezen do mojega poklica se je začela na srednji šoli za gostinstvo in turizem Celje, kjer sem s teorijo, a predvsem s prakso pridobil znanje na področju gostinstva, na katera se še vedno pogosto zanašam. Z leti sem dopolnil svojo znanje na višji strokovni šoli BIC in ob Mojci Cepuš, s katero sem sodeloval na različnih projektih. Pod njenim okriljem, sem se naučil strokovnega pristopa in poglobil svoje znanje o prehrani, katera mi omogočajo profesionalno komuniciranje s klienti. Ob njeni strani sem spoznal, da je toplina in sočutje bistvenega pomena pri individualnem svetovanju. Menim namreč, da so nutricionisti novodobni psihologi in opažam, da svetovalcu za prehrano večino časa ni dovolj le znanje iz prehrane.
Izhajam iz prakse in sem ljubitelj hrane, zato se lažje približam klientom ter njihovim zaposlenim. Pri svetovanju za prehrano se zatekam k hitro pripravljenim obrokom nepredelanih živil lokalnega porekla. Spodbujam ustvarjalnost v kuhinji in k spremembi prehranjevalnih navad skozi celo življenje, ne le tekom diet.
- Obvezna dijaška in študijska praksa, ki je zajemala, delo in sodelovanje z različnimi podjetji, ki se ukvarjajo s prehrano kot npr. Zdravilišče Laško, Meja Šentjur d.d., Pomurske mlekarne d.d., Kalček d.o.o., Mlekarna Planika d.o.o., itd.
- Pomoč pri vzpostavitvi HACCP sistema v podjetju Media d.o.o.
- Sodelovanje s hotelom Primus na Ptuju. Reorganizacija nabave surovin in ponudbe hrane;
- Sodelovanje z Zdraviliščem Radenci. Reorganizacija nabave surovin in ponudbe hrane.
- Sodelovanje s hotelom Livada v Moravskih Toplicah. Pomoč pri pripravi pogostitve novinarjev med novinarsko konferenco.
- Sodelovanje s Helios d.d. Reorganizacija nabave surovin in ponudbe v interni restavraciji.
- Sodelovanje pri izobraževanju zaposlenih v podjetju Bayer d.o.o.
- Individualna svetovanja o prehrani in hujšanju,
- Izvajanje vodenih nakupovanj.
Anja Rutar
Mag. inž. prehrane
Specializirala se je za strokovno podporo in pisanje e-člankov
Sem Anja Rutar, študentka univerzitetnega študija živilstva in prehrane na Biotehniški fakulteti. Befit sem spremljala že dalj časa in moja velika želja je bila, da tukaj opravim obvezno študijsko prakso. Mojca me je rade volje vzela pod svoje okrilje ter me opremila z ogromno dragocenega znanja, potrebnega pri delu z ljudmi.
Ker sem se v preteklosti tudi sama soočala s prekomerno telesno težo in težavami s prehranjevanjem, razumem stisko, ki jo ljudje v takšnih situacijah doživljajo. To je eden izmed glavnih razlogov, ki pojasnjuje mojo veliko strast do prehrane in individualne pomoči ljudem na poti pri doseganju ciljev, kot so sprememba prehranskih navad, zdravje in dobro počutje v svoji koži.
Poleg vpliva prehrane na telo in zdravje pa je moja velika ljubezen tudi ustvarjanje v kuhinji, predvsem peka sladic. Tu mi je izziv zamenjati klasične sestavine za bolj zdrave opcije ter kljub temu postreči z jedjo, ki je okusna in prijetna za oko. Ljudem želim pokazati, da zdrava prehrana ni dolgočasna in enolična ter da se lahko posladkamo tudi na drugačen način, brez da bi vase vnašali prazne kalorije.
Pri spremembi načina življenja in doseganja zdravih vzorcev prehranjevanja se mi zdi zelo pomembno uživanje sezonske in lokalne, čim manj predelane hrane. Ker sem doma na kmetiji, imam srečo, da lahko veliko sadja, zelenjave, mesa ter drugih izdelkov pridelamo sami. Delo na kmetiji mi ni odveč, saj obožujem naravo in živali, hkrati pa še toliko bolj cenim domačo hrano. Poleg kuhanja in raziskovanja novosti na področju prehrane se v prostem času ukvarjam še s fotografijo in športom.
- Individualna svetovanja o hujšanju in prehrani.
- Ustvarjanje in deljenje zdravih receptov na lastnih internetnih straneh: blogu (healthywithanja.wordpress.com), Facebook strani: Zdravo z Anjo Rutar in Instagramu: healthywithanja.
- Pisanje člankov za tiskane revije VIVA, prilogo časopisa Delo – Odprta kuhinja, prilogo Večera – Bonbon.
- Priprava zdravih receptov za tiskane izdaje priloge časopisa Delo – Odprta kuhinja, Bodi eko: Zdravi recepti.
- Priprava receptov za razna prehranska podjetja.
- Sodelovanje v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija.
- Obvezna študijska praksa v podjetju Befit.
Matic Zagorc
Mag. dietetike
Specializiral se je za bolezni in šport
Moje ime je Matic Zagorc. Po izobrazbi sem magister dietetike. Navedeni naziv sem pridobil ob zaključku študijskega programa Dietetika na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli.
Glavni namen mojega dela je kvalitetno prehransko svetovanje, ki je individualno prilagojeno ciljem, zmožnostim in zdravstvenim omejitvam sedanjih in bodočih varovancev. Ob tem skušam vedno upoštevati želje svojih varovancev. Menim, da bi moral vsak prehranski svetovalec podajati in zagovarjati strokovno utemeljena priporočila, ki posamezniku prinesejo največ koristi in mu dolgoročno krepijo zdravje.
Svoje izkušnje kot dietetik sem pridobival v okviru študijske prakse tako na sekundarni kot na terciarni ravni zdravstvenega sistema. Poleg tega sem imel možnost aktivno sodelovati pri podjetju, ki izvaja prehransko svetovanje na področju vrhunskega športa. Področja mojega zanimanja so še preventivni programi na področju zdravja, osebni coaching in psihologija na področju spremembe življenjskega sloga.
Največji preskok na področju osebnega razvoja in individualnega prehranskega svetovanja mi je omogočilo podjetje Befit. Pod mentorstvom nutricionistke Mojce Cepuš sem lahko na podlagi aktivne udeležbe uvidel, da je uspeh pri dietah za hujšanje poleg strokovnih nasvetov in kvalitetnega načrta prehrane v ogromni meri odvisen od osebnega pristopa do varovanca. S tedenskim spremljanjem in korekcijo prehranskega načrta vam zagotavljamo optimalen napredek po vaši meri.
Po karakterju bi se opisal kot miren, preudaren, strokoven, prijazen in k ciljem usmerjen prehranski svetovalec. Zavedam se, da vsako težavo ni moč popolnoma spremeniti, vedno pa lahko spremenimo svoj pristop. Tako lahko kar v največji meri izpolnimo pričakovanja glede svojih ciljev, zdravja in dobrega počutja.
- Splošna bolnišnica Novo Mesto – dietetik
- Befit, Mojca Cepuš s. p. – individualno prehransko svetovanje, raziskovalno delo in pisanje strokovnih člankov
- SB Novo mesto, Enota za klinično prehrano – delo v ambulanti za klinično prehrano, prehranske obravnave na oddelkih, administrativno delo in načrtovanje diet za bolnike
- UKC LJ, Služba bolniške prehrane in dietoterapije – načrtovanje prehrane v kuhinji, individualne prehranske obravnave
- Fakulteta za vede o zdravju v Izoli – sodelovanje pri izvedbi raziskave na projektu “Po kreativni poti do praktičnega znanja”
- Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca, enota Brežice – načrtovanje prehrane v kuhinji, prehranske obravnave starostnikov
- Center športa in zdravja SEFfit, Severin Lipovšek s. p. – prehransko svetovanje na področju vrhunskega športa
- SB Izola, služba za prehrano – administrativno delo v kuhinji, spoznavanje HACCP sistema, načrtovanje in izvajanje prehranske oskrbe
V podjetju Befit ponujamo tudi haccp
Zala Jan
Magistrica sanitarnega inženirstva in doktorandka Bioznanosti
Specializirala se je za HACCP
Sem magistrica sanitarnega inženirstva in doktorandka Bioznanosti. Podjetje sem ustanovila z vizijo vodenja strank do želenih rezultatov preko konzultacij, predavanj in drugih podpornih prijemov. Strankam nudimo kakovostne, strokovne in problemu prilagojene storitve s področja higiene živil in objektne higiene. Zaupanje in zadovoljstvo strank nam veliko pomeni, zato dajemo poudarek na osebnem stiku in hitri odzivnosti.
Ponudba:
HACCP
• pregled na terenu in pogovor s stranko
• priprava strokovno dovršene in pregledne dokumentacije
• usposabljanje in izobraževanje + potrdila
• pomoč pri odgovorih inšpektorju po inšpekcijskem pregledu
• podpora ostalih zunanjih izvajalcev (izvajalci dejavnosti DDD)
Cena: od 150 evrov naprej, odvisno od obrata in zahtevnosti
VZORČENJE IN POROČILA
• vzorčenje živil
• vzorčenje pitne vode brisi na snažnost
• poročilo o rezultatih mikrobioloških in / ali kemijskih analiz
• priporočila za ukrepanje v primeru neskladnosti vzorcev
Cena: odvzem vzorca in poročilo 30 evrov/vzorec + cena analize glede na vzorec
Mnenja
Kaj o programih pravijo naše stranke?
Vsebina tečaja je bila zelo podrobna, kar je sicer super, če imaš podlago. OK, nekaj je sicer imam, ne pa toliko. Prehrana je precej kompleksno področje, veliko znanja smo prejele naenkrat in bi morala več delati sproti sama, predelovati stvari in veliko delati na temu. Morda bi bilo fino, da bi vsakič pregledovali naše jedilnike, saj bi imela več vzpodbude za zdravo prehranjevanje, če bi jih preverjali. Ker po enem mesecu je mene disciplina minila, saj me nihče ni »preverjal«. Kombinacije hrane, ki smo jih pripravljali so fantastične, branje deklaracij, kot npr. glede grškega jogurta, to so res pomembne informacije. Tečaj mi je bil super.
Lilijana s Celja
Z veseljem delim svojo izkušnjo. Hvaležna za vse nasvete in pogovore. Z Mojco sodelujeva že dalj časa. Naučila si me priprave, organiziranosti, načrtovanja obrokov in še mnogo več. Tudi ko pride do obroka, ki razvaja, nimam več slabe vesti in motivacija za zdravo prehranjevanje ne mine. Trenutno tretji mesec in minus 11 kg 😊. Vesela.
Fani iz Krškega
Spoznali sva se ne dolgo nazaj, a si me prepričala že takoj prvi dan s svojim iskrenim nasmehom, znanjem in predvsem z voljo, da mi pokažež kako se streže zadeva. Z vsemi nasveti, ki so bili dani iz tvoje strani, mi počasi a vztrajno uspeva, da spremenim težo in najpomembneje glavo(miselnost) kako se kdaj obnašati do hrane in posledično tudi do sebe. Kaj so glavni aspekti moje prekomerne teže in ja da ni vse mož kriv, ker sem zanosila Iskreno hvala, ker prisluhneš vsaki moji tegobi povezani z življenjem in dvomom, ko ne vem ali delam prav pri jedilniku. Upam, da mi končno po 12 letih uspe doseči zdravo težo s tvojo pomočjo. Iskreno hvala.