Mojca Cepuš, prvi posvet s klientom

Prvi posvet

Skupaj do najprimernejšega programa za vas

Kateri pristop je za vas bolj primeren najlažje ugotovimo skupaj, zato vas povabimo na prvi posvet!
Na prvem srečanju se bomo z vami natančno pogovorili o vaših željah, morebitnih pridruženih zdravstvenih težavah, pričakovanjih in ciljih. Predstavili vam bomo naš način dela in se pogovorili, kako bo potekalo sodelovanje. Namen prvega posveta je tudi vzpostaviti pristen odnos med svetovalcem in klientom.

Kaj potrebujem

Kaj potrebujete za prvi posvet?

95,- EUR

Namen prvega posveta je, da se natančno pogovorimo o vaših težavah in željah.
Pregledali bomo vaš prehranski načrt in vam takoj svetovali popravke ter vam
sestavili okviren dnevni ritem prehranjevanja z izbranimi jedmi.

V kolikor imate zdravstvene težave, bomo pogledali tudi vaše izvide in priporočila zdravnika.
Prvi nasvet je namenjen tudi vsem vašim vprašanjem o načinu dela in o vsem, kar vas zanima.

Veselimo se pogovora z vami.

Trenutno vsi posveti potekajo on line.

Prijava na prvi posvet

Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali. Za prijavo nas lahko tudi pokličete ali nam pišete na e-naslov.

1050

Prehranskih coachingov

202

Nastopov na televiziji

550

Objavljenih člankov

Hujšanje pod strokovnim vodstvom

Dostop do vašega svetovalca tudi po končanem programu

100 % zagotovljeni rezultati ob doslednem upoštevanju navodil

Kako naprej

Kako lahko nadaljujem po prvem posvetu?

Na srečanjih sproti spremljamo vaše rezultate in vnaprej oblikujemo načrt prehrane ob raznih dogodkih (npr. rojstni dnevi, prazniki, potovanja,...). Čas, ki ga potrebujemo za korenito spremembo prehranjevalnih navad, je odvisen od cilja, ki ste si ga zadali. Začetni paket običajno traja tri do pet mesecev, trajanje individualno prilagodimo.
Prvi posvet
01
Prvi posvet
Prvi posvet ima dva glavna cilja. Prvi je, da spoznate čim več o nas in našem delu, ter da vam odgovorimo na čim več vaših vprašanj. Vprašanja so lahko vezana na programe hujšanja ali pa na vaše specifične težave. Drugi cilj pa je, da mi spoznamo vas, vaše želje, težave, morebitne bolezni in podobno.
11-dnevni prehranski načrt
02
11-dnevni prehranski načrt
Naši shujševalni jedilniki so učinkoviti in slastni. Težko je namreč hujšati, če se hrane ne veselimo in komaj čakamo, da bo diete konec. Vsak jedilnik je sestavljen posebej za vas. Pred pričetkom diete vam ga pošljemo v predogled. V kolikor bi imeli kakšne želje po menjavi živil, to uredimo. Dieta se začne šele, ko ste z menijem zadovoljni. Na tak način v shujševalne jedilnike vnesemo hrano, ki jo imate radi in izpustimo hrano, ki je ne marate.
Prehranski coaching
03
Prehranski coaching
Hujšanje pod strokovnim vodstvom ali prehranski coaching traja v povprečju štiri mesece, to je 16 obiskov. V tem času naši klienti izgubijo v povprečju med 12 in 15 kg. Koliko časa bo trajal vaš program, je odvisno od vas. Naše delo je, da vam svetujemo optimalno strategijo za dosego cilja, na koncu pa vedno spoštujemo vaše želje, potrebe in zmožnosti. Po navadi se o poteku svetovanja pogovorimo na prvem posvetu.

Mnenja

Kaj o programih pravijo naši klienti?